T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARDAHAN / MERKEZ - Lehimli Ortaokulu

Lehimli Ortaokulu

Telefon
Belgegeçer
Bulunmamaktadır.
WEB
https://lehimliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Lehimli Köyü Merkez/Ardahan
Vizyon
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik,sosyal ve sportif yönden en iyi şekilde yetiştirdiği sadece Ardahan değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Başarılar
2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri birinci ve ikinci dönem TEOG sınavında İl 3. sü olmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerimizden 1 Fen Lisesi, 4 Anadolu Lisesi´ne öğrenci yerleşmiştir. Ayrıca 1 Öğrencimiz Bursluluk Sınavını kazanarak Burs almaya hak kazanmıştır. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında okulumuz 2 Fen Lisesi, 1 Anadolu Lisesine ve 1 Sağlık Meslek Lisesine öğrenci yerleştirmiştir. Ayrıca 1 öğrencimiz Bursluluk Sınavını kazanarak Burs almaya hak kazanmıştır.
Öğretmen :9
Öğrenci :64
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :222
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30-15:05
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Ulaşım servisle sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz her gün merkezden gelip ders bitiminde servisle merkeze dönmektedirler. Ulaşım sorunu yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Ardahan / Merkez Lehimli Köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
36 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Kurumumuzda Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Gelenekselleşen Lehimli İlk-Ortaokulu spor faaliyet ve turnuvaları yapılmaktadır( Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Bilek Güreşi, Voleybol, Basketbol,Kros,60 Mt Koşu ).
Bilimsel Etkinlikler
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Lehimli Ortaokulu olarak 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI gerçekleştirilmiştir.
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Kurumumuz Öğretmenleri Türkiye´nin dört bir yanından kutsal öğretmenlik görevini icra eden arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Öğretmenlerimiz arasında olduğu gibi öğretmen-öğrenci ilişkilerimizde de aile gibiyiz.
Yazdır