ARDAHAN / MERKEZ - Lehimli Ortaokulu

Mrt

18 Mart "Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama Programı"mız düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yaşı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ock

Öğrencilerimiz ödül töreni ve karne heyecanını bir arada yaşadı.

Ock

Dönem sonu faaliyet planı kapsamında planladığımız "Bilgi Yarışması Finali" ve "Komedi Gösterisi" gerçekleştirildi.

Ock

Dönem sonu faaliyet planlamamız kapsamında okulumuzda "Tekerleme Şenliği" düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet programı kapsamında bugün okulumuzda "Şiir Okuma Yarışması" düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet planımız kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

Eylem Planımız kapsamında "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz başladı.

Ock

Bu yıl ilki gerçekleştirilen dönem sonu faaliyetlerimizi planladık.

Ock

Okulumuzda velilere yönelik "Evde Ebeveyn - Çocuk İlişkileri ve Aile Olmak" konulu seminer verildi.

Ock

Öğrenci ve velilerimize yönelik "Sınav Kaygısı ve Stresle Baş Etme Yöntemleri" semineri verildi.

Ara

27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'un vefatı sebebiyle okulumuzda anma programı düzenlendi.

Ara

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Velilerimize yönelik "Sağlıklı Yaşam Egzersizleri" konulu semineri verildi.