ARDAHAN / MERKEZ - Lehimli Ortaokulu

23 Nisan Konulu Şiir ve Kompozisyon Yarışması

Okulumuzda 23 Nisan kutlamaları kapsamında şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecektir.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuzun bünyesinde "23 Nisan" konulu şiir ve komposizyon yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya okulumuzda öğrenim gören tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecektir. Eserler beyaz, çizgisiz dosya kâğıdına, mürekkepli kalem ya da kurşun kalemle yazılarak okulumuzun öğretmenlerine teslim edilecektir. Komposizyon yarışmasına katılan öğrenciler yazdıkları öykülerle, bilgilendirici metinlerle ve masallarla yarışmaya katılabilecektir. Şiir ve kompozisyon alanındaki tüm eserler öğrencilerimize ait olacak, çalıntı ve kopya eserler yarışmadan men edilecektir. Yarışmaya son katılım tarihi 18 Nisan 2022'dir. Yarışma kapsamında dereceye giren öğrenciler sertifikalarını 23 Nisan günü kutlama programında alacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

09-04-2022

Yayın: 09.04.2022 - Güncelleme: 09.04.2022 18:43 - Görüntülenme: 1163